Какво време ни очаква тази седмица 02 ноември, 2020

Какво време ни очаква тази седмица
social Снимка: pixabay.com

Над Източна България през целия ден ще се задържи слънчево, докато над Западна облачността ще се увеличи, но ще остане без валеж. Ще духа слаб, предимно западен вятър.

Максимални температури между 15° и 20°.

През нощта срещу вторник облачността ще се увеличи над цялата страна, а в западните райони и ще превали дъжд.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб западен, след обяд югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 15°-17°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, но от запад облачността ще започне да се увеличава. Валежи ще има през нощта срещу вторник над масивите от Западна България. Ще духа умерен и силен северозападен вятър.

Във вторник над по-голямата част от страната ще има значителна облачност и на места, главно в Западна и Централна България, ще превали дъжд. Сутрешните температури ще се повишат, дневните ще се понижат, повече в североизточните райони.

В сряда западната половина от страната вятърът ще се ориентира от изток, ще е слаб; облачността ще остане значителна, почти без валежи. В източната половина вятърът ще е североизточен, временно ще е до умерен; облачността ще се разкъса и ще намалее.

В четвъртък отново над по-голямата част от страната ще преобладава облачно време, но само на отделни места са възможни и слаби превалявания от дъжд. Минималните температури ще се задържат сравнително високи, дневните ще се понижават.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация