The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Как да победя букмейкърa - тайните на най-добрите играчи в света

18.11.2020
Спортните залагания не са толкова прости, колкото мнозина биха си помислили.

 

Спортните залагания не са толкова прости, колкото мнозина биха си помислили. Всеки, който поне веднъж е залагал, знае какво имаме в предвид. Как все пак губим залозите си, въпреки дългите часове, прекарани в анализиране на мачове един след друг и подробен преглед на тиража в букмейкъра BG Efbet? И така, къде е недостатъкът, в който се крие ключът към успеха на залаганията? Ако си задавате едни и същи въпроси, попаднали сте на правилното място! Нека споделим тези тайни, които най-добрите играчи оставят само за себе си.

 

Трябва да определите какъв играч сте

Няма такова нещо като перфектен играч. Познаваме тези, които гледат хиляди мачове, знаят силната страна на всеки отбор и състезател и въпреки всичко това статистиката им е доста посредствена, в най-добрия случай. От друга страна, има такива, които следват интуицията си и имат дълги печеливши серии. Жалко, че това е само късмет, който за съжаление приключва в даден момент. След всички тези години осъзнахме, че добрият играч не се разпознава от най-добрата му серия. Това би било твърде лесно. Вие трябва да определите какъв тип играч сте – дали целта ви е да направите кратка печеливша серия или да имате успех в дългосрочен план. Най-важно е второто и към това се стреми всеки залагащ.

 

Тайната на успеха на най-добрите играчи в света

Можем да кажем, че сме се запознали с някои от най-добрите играчи в букмейкъра Efbet и знаете ли какво? Те са просто обикновени момчета, които изобщо не се открояват сред тълпата. Може да срещнете успешен залага на опашка за билет за кино и никога не бихте предположили, че този човек прави огромни пари от спортни залагания. Ние сме разговаряли с тях и сме черпили от техния опит, така че сега бихме искали да споделим този опит с вас.

 

Намерете вашия спорт за залагане

Срещали ли сте някога хора, които са абсолютно велики във всичко? Няма лекар, който да прави операции в 03:00 ч. сутринта и да работи в 5:30 часа на друга работа, Така също няма играч, който да залага на НБА в понеделник, състезания за кучета от Великобритания във вторник и на ски скокове в Италия в сряда. Или може би има, но ви обещаваме, че надали е натрупал печалби от залози. Така че вие трябва да изберете разумно спортната си дисциплина в Ефбет и да се придържате към нея независимо от вашия първоначален успех. Освен това изберете най-много две или три лиги / състезания и станете експерт в тях. Интересувате ли се от английската Висша лига? Фокусирайте се, анализирайте и залагайте само на мачовете от там. Можем да ви уверим, че статистиката ви веднага ще се подобри, само следвайки това просто правило.

 

Трябва да се прави анализ на мача

Има много хора, които третират спортните залагания само като начин да убият малко време или просто да се забавляват. Това е много неясен подход, който няма да ви отведе никъде. Помислете само за това, какви са шансовете да имате положителния дългосрочен рекорд, ако сте сред играчите, които правят няколко залога всеки уикенд само въз основа на това как се чувстват този ден. Спортните залагания са като всяка друга работа, изискват време, отдаденост и упорита работа. Затова продължаваме да подчертаваме колко е важно да анализираме колкото се може повече данни за дадено събитие, преди да направим залог.

 

В заключение, един от най-важните аспекти за успех над букмейкъра е броят направени залози. Най-добрите играчи в света правят около 30-на залога на месец. Всеки ден подбират по едно топ събитие на стойностен коефициент и залагат на него. Така не се губи време в анализа на 3-4 събития на ден и не рискувате да загубите повече пари наведнъж.

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 10:00
  • Athina Politi Pyrotehnima 08:40 в момента
  • Preslava Moeto Slabo Myasto 08:37 Предишна
  • Seka Aleksic Ti i Ja Smo Par 08:34 Предишна
  • Ricchi E Poveri Se Mi Innamoro 08:30 Предишна
  • Medi Rana 08:25 Предишна
  • Neda Ukraden Na Balkanu 08:22 Предишна
  • Hristina Maragozi Ta Paizo Ola 08:18 Предишна
  • Bisera & Lidia Rano Mi E 08:15 Предишна
  • Aco Pejovic Nisam Pao 08:11 Предишна
  • Cvetelina Yaneva Bolka Moya 08:08 Предишна

Програма

00:00 - 10:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

10:00 - 11:00 Седмичен хороскоп

11:00 - 12:00 ПОП ФОЛК ТОП 5

11:00 - 12:00 Неделна разходка