Как да победя букмейкърa - тайните на най-добрите играчи в света 18 ноември, 2020

Как да победя букмейкърa - тайните на най-добрите играчи в света
social Снимка:

 

Спортните залагания не са толкова прости, колкото мнозина биха си помислили. Всеки, който поне веднъж е залагал, знае какво имаме предвид. Как все пак губим залозите си, въпреки дългите часове, прекарани в анализиране на мачове един след друг и подробен преглед на тиража в букмейкъра BG Efbet? И така, къде е недостатъкът, в който се крие ключът към успеха на залаганията? Ако си задавате едни и същи въпроси, попаднали сте на правилното място! Нека споделим тези тайни, които най-добрите играчи оставят само за себе си.

 

Може да определите какъв играч сте

Няма такова нещо като перфектен играч. Познаваме тези, които гледат хиляди мачове, знаят силната страна на всеки отбор и състезател и въпреки всичко това статистиката им е доста посредствена, в най-добрия случай. От друга страна, има такива, които следват интуицията си и имат дълги печеливши серии. Жалко, че това е само късмет, който за съжаление приключва в даден момент. След всички тези години осъзнахме, че добрият играч не се разпознава от най-добрата му серия. Това би било твърде лесно. Вие може да определите какъв тип играч сте – дали целта ви е да направите кратка печеливша серия или да имате успех в дългосрочен план. Най-важно е второто и към това се стреми всеки залагащ.

 

Тайната на успеха на най-добрите играчи в света

Можем да кажем, че сме се запознали с някои от най-добрите играчи в букмейкъра Efbet и знаете ли какво? Те са просто обикновени момчета, които изобщо не се открояват сред тълпата. Може да срещнете успешен залага на опашка за билет за кино и никога не бихте предположили, че този човек прави огромни пари от спортни залагания. Ние сме разговаряли с тях и сме черпили от техния опит, така че сега бихме искали да споделим този опит с вас.

 

Намерете вашия спорт 

Срещали ли сте някога хора, които са абсолютно велики във всичко? Няма лекар, който да прави операции в 03:00 ч. сутринта и да работи в 5:30 часа на друга работа, Така също няма играч, който да залага на НБА в понеделник, състезания за кучета от Великобритания във вторник и на ски скокове в Италия в сряда. Или може би има, но ви обещаваме, че надали е натрупал печалби от залози. Така че трябва да се избере разумно спортната  дисциплина в Ефбет и да се придържа към нея независимо от евентуалния първоначален успех. Освен това трябва да се изберат най-много две или три лиги / състезания и играчът да стане експерт в тях. Ако се интересува от английската Висша лига, се фокусира само на мачовете от там. Можем да ви уверим, че статистиката веднага ще се подобри, само следвайки това просто правило.

 

Може да се прави анализ на мача

Има много хора, които третират спортните залагания само като начин да убият малко време или просто да се забавляват.  Затова продължаваме да подчертаваме колко е важно да анализираме колкото се може повече данни за дадено събитие, преди да направим залог.

 

В заключение, един от най-важните аспекти за успех над букмейкъра е броят направени залози. Най-добрите играчи в света правят около 30-на залога на месец. Всеки ден подбират по едно топ събитие на стойностен коефициент и залагат на него. Така не се губи време в анализа на 3-4 събития на ден.

"Радио Веселина" ЕАД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация