Излезе трейлъра на продължението на най-касовия филм 10 май, 2022

Излезе трейлъра на продължението на най-касовия филм
social Снимка: Форум филм България

20th Century Studios пусна първия трейлър на зашеметяващото, осем пъти отлагано продължение на филма на Джеймс Камерън "Аватар: Пътят на водата", което най-накрая излиза по кината в САЩ на 16 декември.

"Аватар: Природата на водата" е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк Съли (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана) и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Продуцентът Джон Ландау, който работи с Джеймс Камерън по най-големите му хитове Титаник и Аватар, споделя, че темата за семейството е в същността на филма: „Аватар: Природата на водата е история за това, докъде биха стигнали родителите, за да запазят семейството си заедно и в безопасност. Филмите на Джим имат универсални теми, а наистина няма по-универсална тема от семейството.“

Освен невиждан успех в боксофиса "Аватар" промени из основи и киноиндустрията, въвеждайки множество иновации и подобрения.

Сега режисьорът Джеймс Камерън обещава, че "Аватар: Природата на водата"  ще е не по-малко революционен, както като технология на заснемане и прожектиране, така и като преживяване пред големия екран. Режисьорът е категоричен: „Исках завръщането ни на Пандора, да бъде нещо наистина специално. Всеки един кадър е създаден с идеята за най-големия възможен екран, най-добрата резолюция и най-поглъщащото 3D. Мисля, че успяхме да го постигнем.“

Феновете, които имат нужда от опресняване на информацията, могат да гледат оригиналния "Аватар" в кината на 23 септември - 13 години след като стана най-касовият филм на всички времена, като събра 2,84 млрд. долара в световен мащаб.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация