Филмът „Шибил“ с безплатни прожекции из България 28 юли, 2021

Филмът „Шибил“ с безплатни прожекции из България
social Снимка: keycom.bg

Филмът „Шибил“, който спечели 136 награди в 49 държави и покори сърцата на аудиторията на шест континента, тръгва на благотворително турне из България.

Ценителите на киното от различни краища на страната ще могат да го гледат безплатно на голям екран под открито небе в рамките на следващия месец.

Локациите – летни кина и театри, са специално подбрани за сезона, така че да осигурят максимален комфорт на публиката, която ще има и възможността да се срещне на живо с актьорския състав. 

Всеки кино фен може да вземе безплатна покана за събитието в своя град от официалния сайт на филма „Шибил“ –  www.shibil.bg.

Предстоящите дати са: 28 юли - Шумен (парк „Студентски“), 30 юли - Варна (Лятно кино, хотел Адмирал, Св. Св. Константин и Елена), 3 август - Пловдив (Лятно кино), 5 август - Велико Търново (Лятно кино), 7 август - Китен (Лятно кино), 11 август - Приморско (Лятно кино), 13 август - Смолян (Летен театър). Големият завършек на турнето ще е в София, с прожекции между 3 и 5 септември в конна база „Спарата“.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация