Еми Стамболова изненада феновете си с дуетна песен 21 март, 2022

Еми Стамболова изненада феновете си с дуетна песен
social Снимка: facebook/timblagoev

Дебютантът в поп фолк жанра - Тим Благоев върна Еми Стамболова на сцената с новото им дуетно парче - “Съдбата ни”.

Песента е написана от композитора и аранжор Ахмед Емин - MaxxSeed специално за Тим Благоев - българин, който живее и работи от повече от десетилетие извън страната. Текстът на Антоанета Бошнакова разказва негова биографична любовна история.

Още от самото начало парчето е замислено като дует и се търси певица. В един момент Тим споделя на MaxxSeed, че има голяма мечта - някой ден да пее с Еми Стамболова. Оказва се, че композиторът е работил с нея, обажда й се, тя чува парчето и веднага се съгласява.

В последните 15 години не съм спирала да работя” - споделя певицата с кадифения глас. “Но не виждах смисъл да записвам нови песни. Аз съм певица с по-специфичен глас и за да се включа в дадена песен, трябва да съм убедена, че ще ми отива. Когато чух “Съдбата ни” и поговорих с Тим, проектът много ми хареса и нещата буквално ведната се случиха. Като че ли това е било капката, която преля чашата, защото от тогава вече работя по още 2 нови песни” - разкрива Еми Стамболова.

Дори и в най-лудите си фантазии не съм си представял, че ще мога да привлека още с първото си парче една от любимите ми певици. Много съм щастлив от резултата и продължавам напред с нова музика” - споделя Тим Благоев.

Целият процес по запис и заснемане на видеоклип към парчето продължава малко повече от месец, въпреки, че изпълнителите живеят в различни държави и са с натоварени графици.

Клипът към парчето е заснет от екипа на режисьора Димитър Андреев - Лалри.

Хороскоп Виж всички

Нотификация