Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще играят заедно в „Билет за рая“ 27 Февруари, 2021

Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще играят заедно в „Билет за рая“
social Снимка: screenshot - twitter

Партньорите в "Money Monster" и "Ocean's Eleven" ще се обединят в предстоящата романтична комедия на Ол Паркър, където ще играят разведена двойка, която пътува до Бали, за да попречи на дъщеря им да се омъжи, съобщава Deadline.

Тед Мелфи е написал сценария по идея на Паркър и Даниел Пипски и филмът трябва да започне да се снима по-късно тази година. Тим Беван и Ерик Фелнър ще продуцират заедно с Дебора Болдър Стоун и Сара Харви. Ерик Байерс, старши изпълнителен вицепрезидент на Lexi Barta ще ръководи проекта за Universal.

Междувременно 59-годишният Джордж наскоро нарече си Джулия (53) „филмова звезда“, но му е трудно да формулира какво кара актрисата да попадне в тази категория. Запитан как се става филмова звезда, той каза: "Не знам. Не мога да коментирам това, защото не мога да коментирам как хората възприемат или как аз се възприемам от хората. Мога да коментирам филмови звезди като цяло. Познавам няколко от тях и познавах някои големи. Бях наистина добър приятел с Грегъри Пек, той беше голям. Нюман, има и други, с които съм приятел, подходящи филмови звезди. Брад Пит е филмова звезда, Джулия Робъртс е филмова звезда." 

„Сандра Бълок е филмова звезда и аз работих с нея и я познавам от времето, когато не беше известна, когато и двамата бяхме млади актьори и дори тогава имаше нещо в Санди, което ме караше да съм убеден, че тя ще бъде хит. “

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация