Анджелина Джоли влиза в ролята на Мария Калас 03 октомври, 2023

Анджелина Джоли влиза в ролята на Мария Калас

Анджелина Джоли

Снимка: БГНЕС

Снимките на нов филм с работно заглавие „Мария“ започват този месец в Унгария. 

Филмът разказва за последните дни на великата Мария Калас и Будапеща ще замества Париж, където певицата умира през 1977 г.

Във филма ще участват Анджелина Джоли в ролята на Мария Калас и турският актьор Халук Билгинер в ролята на Аристотел Онасис.

Чилийският режисьор Пабло Ларейн ще режисира филма по сценарий на Стивън Найт. Това ще отбележи последния филм на режисьора от неговата трилогия, в която първите две части бяха „Джаки“ и „Спенсър“. "Джаки" с Натали Портман в главната роля има три номинации за "Оскар", включително и за най-добра женска роля на Натали Портман. "Спенсър" пък разказваше за трудностите в семейния живот на лейди Даяна и принц Чарлз. Ролята на Даяна се изпълняваше от Кристен Стюарт, която също имаше за нея номинация на за "Оскар" за най-добра женска роля. 

Анджелина Джоли и преди е участвала в биографичен филм, като ролята ѝ на модела Джия Каранджи ѝ носи наградата “Златен глобус”, както и номинация за “Еми”. Филмът “Джия”, посветен на живота на една от първите супермодели, която умира едва на 26 години от СПИН, носи много успехи на младата Джоли, която по това време е в началото на двайсетте си години.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация