Дамян Попов възражда златна българска песен 02 декември, 2021

Дамян Попов възражда златна българска песен
social Снимка: Directo Agency

Голямата новина за Дамян Попов е излизането на втория му авторски албум, кръстен на големия му хит "Твоето момче".

Тавата съдържа 17 добре познати песни, както и няколко нови трака, със заявка за хит.

Вълнуващо е да събереш години труд в един албум“- споделя Дамян и добавя, че в селекцията влиза освен емблематичната песен „Твоето момче“ и дуетите му с Жана Бергендорф, Анелия, Миа, DIVNA, Светла Иванова.

В добавка към великолепните гласове, гаранция за качество дават още и имената на едни от най-популярните продуценти работили над албума: Криско, Искрата, Калин Димитров, Графа.

Дамян Попов е подготвил още един музикален подарък за феновете. Изпълнителят дава нов живот на вечната българска песен, по музика на Васил Пармаков, „Подслон в дъжда“.

Рядко издавам кавъри- разказва Дамян- но тази песен е много силна. Заби ми се в сърцето когато бях в консерваторията и още тогава си казах, че ако имам възможност ще я изпея. Свързах се с наследниците на автора, разказах им какво мисля, какво чувствам и получих разрешение, от тяхна страна, отново да кача „Подслон в дъжда“ на сцената.“

Другата новина около Дамян Попов е в личен план. Изпълнителят признава, че май след като е реализирал една от най- големите си професионални мечти, може да се замисли и за задомяване. Когато това се случи, първи ще разберат най-верните му последователи в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Damyan Popov (@damyanpopovmusic)

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация