Цветелина Янева - фатална красавица в "Черните очи" 07 септември, 2022

Цветелина Янева - фатална красавица в
social Снимка: Screenshot Youtube

Дългоочакваният проект на Цветелина Янева "Черните очи" направи своята премиера днес в канала на певицата в Youtube. За кратко време песента обра овациите на феновете, които бяха повече от доволни. 

"С голямо вълнение ви представям "Черните очи", проект на който посветихме с екипа ми няколко месеца работа с много любов. Благодаря на всички замесени и на вас за търпението! Надявам се чакането да си е струвало! " -  така Цвети Янева представи новата си песен в социалните мрежи. 

Не закъсняха и отзивите на почитателите й: 

"Чакането си струваше! Видеоклип на изключително високо ниво, уникални визии съчетани с красивия глас на Цвети и намесата на музикалните експерти - Ганев , Оцко и JJ… просто невероятна работа, браво!"

"Уау, уау, уау! Ахнах в първите секунди! Цвети не е жена, тя е богиня! Чакането напълно си заслужаваше! Ниво, класа, красота... ИЗЯЩЕСТВО! Всичко е просто перфектно! Това е красота, както за ушите, така и за очите! Поздравления и адмирации към Цвети и целия екип, които са създали този невероятен проект! Браво! ", бяха част от коментарите на феновете на певица. 

Музиката на "Черните очи" е на Оцко и Георги Симеонов JJ, текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а аранжимента е на Даниел Ганев. 

Впечатляващото видео е в стил холивудски филм, като главни виновници за това са - креативният директор Добромир Киряков и сценариста Ники Нанков. Режисьор на лентата е Виктор Антонов - Rikk. 

Желаем успех с новата песен на Цвети Янева, а вие може да слушате "Черните очи" в ефира на радио Веселина. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация