Цветелина Янева отбеляза 15 години на сцена 20 юли, 2023

Цветелина Янева отбеляза 15 години на сцена
Снимка: Facebook/Tsvetelina Yaneva

Цветелина Янева празнува 15 години на сцена през 2023. Това отбеляза хитовата певица с пост в Instagram профила си, публикувайки и клипче -компилация с някои от най-добрите й песни през годините:

Изпълнителката на "Драскай клечката" стартира творческата си кариера през 2008 г, а дебютният й видеоклип е към песента "Открадната любов". В своята 15-годишна професионална кариера в музиката Цветелина Янева е удостоена с множество награди от “Пайнер” и телевизия “Планета” за своя талант, в дискографията си има и 3 албума: “На първо място” – издаден през 2010 г., “Мога пак” и “Дъщеря на песента” – издадени от “Пайнер” през 2012 г. Певицата се стреми да прави запомнящи се песни и видеоклипове, които докосват сърцата на меломаните.
Почитателите на Цветелина Янева я засипаха с поздрави и пожелания:

Честито, Цвети! Продължавай все така да радваш и вдъхновяваш с прекрасните си песни!

Честити да са ти. Дано ги умножиш… Един концерт няма да е лош по някое време…

Актуална,хитова,красива,стилна,успешна...Бъди здрава ти и екипа с които работиш още дълги години!

Последният проект на Цвети е "Драскай клечката", който за кратко време се превърна в безапелационен хит и разбива музикалните класации, а в най-голямата мрежа за видеосподеляне клипът гони 8 милиона гледания за 2 месеца.  

Честито и от екипът на радио Веселина! Желаем на Цветелина Янева вдъхновение за нови песни, лично щастие и много успехи!
 

Хороскоп Виж всички

Нотификация