Анди Макдауъл се харесва с посивяваща коса 18 юни, 2022

Анди Макдауъл се харесва с посивяваща коса
social Снимка: БГНЕС

Актрисата Анди Макдауъл даде интервю за People, в което говори за приемане на възрастта и призна, че е започнала да се чувства много по-добре с посивяваща коса. Тя призна, че е била вдъхновена от сестра си да спре оцветяването на косата си.

„Сестра ми има изцяло сива коса, а е само с 18 месеца по-голяма от мен. Стори ми се, че с такава коса изглежда много по-красива и й завиждах”, откровеничи 64-годишната актриса.

Макдауъл отказа да боядиса косата си по време на пандемията на коронавирус: „Усетих, че ще бъда по-щастлив. И съм по-щастлив. Обичам го. Аз съм на 64 години и накрая все пак ще посивя. И исках да имам това преживяване, за да усетя какво е то”.

Актрисата каза, че отказът от боядисване за нея е важна стъпка в приемането на тялото и възрастта си: „Коремът ви също става по-голям с напредването на възрастта. Родих три деца. Трябва непрекъснато да работя върху това да обичам тази част от тялото си. Много е трудно”.

Анди Макдауъл отбеляза, че тялото й се променя с възрастта, въпреки активния начин на живот: „Дори ако вие тренирате, а аз спортувам през цялото време – ходене, правене на йога, а също и здравословно хранене – ефектът може да не е толкова забележим”.

Тя добави, че още повече тялото се променя след менопаузата: „Става още по-трудно, защото след менопаузата хормоните ви се променят, формата ви се променя. Виждам го в другите хора и го виждам в себе си”.

Актрисата се опитва да приеме себе си и тялото си не само заради себе си, но и за да даде пример на децата си, които винаги е учила да обичат себе си: „Ако някога кажа нещо унизително за себе си, въпреки че самата аз ги научих да не го правят, те ще кажат: "Защо правиш това, щом ни каза да не правим?"

Стареенето е много интимен урок по любов към себе си, защото не можете да го спрете. Така или иначе ще се случи”, обобщи тя.

Актрисата има три деца: дъщерите Рейни и Маргарет и сина Джъстин. Дъщерите й също станаха актриси.

Анди Макдауъл се появи със сива коса на филмовия фестивал в Кан през 2021 г. В интервю за Vogue актрисата каза, че нейните мениджъри са били против отказа от оцветяване: „Моите мениджъри ми казаха: „Рано е да посивявам“. Казах им, че грешат, ще стана много по-силна, ако приема себе си. Сега е моментът, защото скоро ще стана на 65”, убедена е тя. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация