Торино и Пашата задават тона на сезона с „Отпечатъци“ 11 юни, 2024

Торино и Пашата задават тона на сезона с „Отпечатъци“
Снимка: Directo Agency

 

Торино и Пашата отново ще зарадват своите фенове с нова музикална бомба. „Отпечатъци“ е най-новият им сингъл, готов да превземе класациите и да се превърне в тотален хит, подобно на предишните им хитове.

С „Отпечатъци“ момчетата разбиват митовете, че са преминали към поп фолк жанра. 

„Една шепа народ сме, няма нужда да се делим. Най-важни за нас са феновете и слушателите, защото без тях сме кръгла нула. Благодарим им и се стараем да правим качествена, хитова музика, която да допадне на възможно най-много хора.“ – споделят Торино и Пашата.

Музиката на „Отпечатъци“ е дело на известния китарист и хитмейкър Иван Тишев, който затвърждава установения регетон стил на момчетата.

„За мен е удоволствие отново да работя с толкова успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща за всички ни, а лично аз нямам търпение да усетя реакцията от песента.“ – казва Иван Тишев.

Още една вълнуваща новина за феновете е, че към екипа на Торино и Пашата официално се присъединява талантливият музикант Димитър Марианов, познат като Marianoff. Той е автор на текста на „Отпечатъци“, с което допринася за още по-емоционалното звучене на песента.

Слушай Торино и Пашата и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация