Варна с нова визия и слоган: "Където времето тече различно" 31 май, 2024

Варна с нова визия и слоган:
Снимка: Община Варна

Община Варна представи новата графична визия на туристическото си лого и слоган, които ще се ползват в различните комуникационни канали за реклама на морската столица.

53 проекта от цялата страна и от Прага се включиха в обявения през април конкурс. 45 от тях бяха допуснати до надпреварата и оценени от 7-членна комисия, начело със заместник-кмета Снежана Апостолова.

Единодушно журито избра за победител проекта на Христо Христов. Графичният знак е стилизирано изображение на слънце, вълни и хоризонт, изгрев и залез, а слоганът е „Където времето тече различно“.

Според автора работата му илюстрира природните богатства на Варна и създава усещане за движение и преливане заради изобилието от история, археология, изкуство, архитектура и атмосфера.

На второ място бе класиран проектът на Ирина Маркова, а на трето – на Володимир Федотов. С решение на комисията поощрителна награда - фотоалбум „Златната древност на Варна“, получават още трима участници в конкурса.

Новата визия е част от стратегията на Община Варна за позициониране на града като привлекателна туристическа дестинация на световно ниво.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация