След 18 години на сцената - Сандра Африка пусна своя втори албум 19 май, 2024

След 18 години на сцената - Сандра Африка пусна своя втори албум
Снимка: Instagram/Sandra Afrika

Сандра Африка зарадва почитателите си с нов албум. Той е втори в дискографията на сръбската певица, въпреки че вече 18 години тя е на музикалната сцена. Албумът се казва „Zaboravljena Lutka” и включва 9 нови песни - “Koma”, “Drugarice Spavajte S Njim”, “Zid”, “Dajte Mi”, “Ciganka”, “Nebo Place Nad Beogradom”, “Paranoja”, "Skote Moj” и заглавното парче “Zaboravjena Lutka”.

Сандра Африка залага на песни, създадени от композитори от различни държави на Балканите, сред които: Aleksandar Perisic Romario, Sasa Lazic, Marko Gluhakovic, Даниел Ганев, Илия Загоров, Ваня и Mos Ion Roaker. Автори на текстовете на всичките песни в албума са Sasa Lazic и Lilija Jorgovanovic.

8 от песните в албума „Zaboravljena Lutka” са самостоятелни, а една от тях е дуетна - "Skote Moj” с Emir Djulovic. Любопитен факт е, че този дует е кавър на един от вечните хитове в българския поп фолк - "Не сме безгрешни" в изпълнение на Глория и Азис. Ето какво споделя за тази песен Сандра Африка:

С една песен в албума се затрудних, защото всичко беше проблем. Става въпрос за "Азис и Глория", много популярна песен, като "Jorgovani" у нас. Буквално двайсет години никой не можеше да го купи и да вземе авторските права. Спечелих, защото се обадих онзи ден и договорът трябваше да изтече след два дни. Не знаете какво се случи през тези два дни. Някои от колегите ми се обадиха, като чуха, че се обаждам, след което много от тях също хукнаха да го купят. В крайна сметка аз го получих, признава певицата пред сръбските медии.

"Skote moj" се очертава един от хитовете в новия албум на сръбската певица. Само няколко дни след премиерата си, видеото е гледано над 1 милион пъти в Youtube.

Сандра Проданович, както е истинското име на Сандра Африка, направи промоция на новия си албум в популярен клуб в Белград. Певицата се появи в сексапилен тоалет в червено, с който събра погледите на всички присъстващи. 

Снимка: Instagram/Sandra Afrika

Много популярни личности уважиха Сандра Африка и специалното й парти-премиера - Kaja Ostojić, Sloba Radanović, Emir Đulović, журналисти и др. Празничната вечер за Сандра Африка завърши и с 4-етажна торта, с надпис, носещ името на албума й, а на върха й беше поставена фигурка на самата певица.

Снимка: Instagram/Sandra Afrika

Слушай Сандра Африка в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация