ALMA и Кристиан Костов с вълшебен дует - “So High” 17 май, 2024

ALMA и Кристиан Костов с вълшебен дует - “So High”
Снимка: Virginia Records

ALMA и Кристиан Костов представят днес “So High”

Двамата млади артисти споделят определен вкус към музиката, имат подобна чувствителност към думите, мелодиите, визуалното изкуство и света изобщо – перфектна формула за истинско приятелство. Въпрос на време беше то да се превъплъти в общ музикален проект. 

“So High” се  ражда по време на творчески лагер за писане на песни в Атина, Гърция, на който ALMA е поканена от супер звездата Claydee и неговия лейбъл Down2Earth. Там тя се среща за първи път с музикалния продуцент Alex Parker. Двамата създават парчето съвместно с други двама талантливи автори - Ted Economou и Tim North. 

Идеята Кристиан Костов да влезе в песента се появява ненадейно, докато няколко месеца по-късно, той и ALMA  пишат заедно музика в студиата на „Вирджиния Рекърдс“. За Крис това е любов от първо слушане. Резултатът е вълшебен дует, който излиза и с официално видео днес.

"So High" е песен за двойствеността на опияняващата любов, от която обаче имаш нужда да се отдалечиш, за контраста между това да знаеш какво е най-добро за теб, но все още отчаяно да желаеш това опиянение“, споделя ALMA.

Видеоклипът на “So High” e реализиран от едни от най-добрите креативни приятели на ALMA и Кристиан –  тандемът Евгени Гочев и Еда Кадирова (The Trackers). Двамата създават великолепна картина, магична и хипнотизираща визия, достойна за световен ефир. 

Слушай ALMA и Кристиан Костов и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация