Аз, проклетникът 4: Мегаминьоните са тук 08 май, 2024

Аз, проклетникът 4: Мегаминьоните са тук
Снимка: Forum Film Bulgaria

 

В необятното царство на анимацията Аз, проклетникът се откроява ярко като най-успешния анимационен франчайз в историята на киното, с приходи от над 4,6 млрд. долара.

Но успехът и привлекателността на вселената на Гру и Миньоните се простира далеч отвъд боксофис постъпленията. В основата си любимата сага на Illumination завладява публиката навсякъде по света със своите очарователни герои, колоритна анимация и хумор, който не познава граници на език или култура.

На 5 юли, само в кината, предстоящият нов филм от поредицата Аз, проклетникът 4 остава верен на тази пленителна същност, докато смело навлиза във вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия, представяйки ни… мегаминьоните.

Ексклузивен трейлър на Аз, проклетникът 4 ни потапя директно в хаоса около опита на Антизлодейската лига да създаде специален серум, целящ да превърне вездесъщите жълтури в брилянтни агенти.

Или те просто ще експлодират – все още не е съвсем сигурно какъв точно е ефектът от манипулацията. В крайна сметка резултатът се оказват мегаминьоните – супероръжие, което или ще помогне на Гру в борбата му срещу отмъстителния злодей Максим Ле Мал, или допълнително ще влоши и без това заплетеното положение. При всички случаи, както ни уверява и самият трейлър, забавата е гарантирана.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация