Драгана Миркович за първи път снима видеоклип в замъка си Ебенфурт 14 април, 2024

Драгана Миркович за първи път снима видеоклип в замъка си Ебенфурт
Снимка: Dejan Milicevic

Драгана Миркович и Иван Зак увенчаха дългогодишното си приятелство с дует. Премиерата на "Kad srce stane" /"Когато сърцето спре"/ беше на 12 април в Youtube канала на Иван Зак.
 

 Познаваме се от 16 години и сме много добри приятели. Запознахме се, когато той дойде в моята телевизия DM Sat и  започна кариерата си при нас.  Иван е добър човек, както и искрен приятел, споделя  Драгана

Хърватският музикант и певец Иван Зак е на 44 години. В музикалната си биография има редица награди и хитове. Появява се на върха на музикалните класации с хитове като „Tattoo“ и дует с Неда Украден "Tetovaza".

Музиката на „Kad srce stane” пише Йосип Недич, думите в дуетната песен реди Дражен Дамянович. Ето какво написа кралицата на сръбската музика в деня на премиерата:

Видеоклипът на дуета е режисиран от Деян Миличевич. Това е първият клип, който Драгана Миркович снима в своя замък Ебенфурт, като идеята идва от Иван Зак и е подкрепена от Миличевич. 

 Честно казано, устройваше ме, защото не трябваше да излизам от вкъщи, с усмивка разкрива певицата в интервю за сръбска медия. 

Официалното представяне на "Кad srce stane" пред публика ще бъда на концерта на Драгана Миркович в Арена Загреб на 3 и 4 май:

Тази песен е моят подарък за публиката. Пред Арена в Белград беше пусната песента „Крива“, а пред Арена в Загреб представям „Kad srce stane“. Обичам да правя подаръци на публиката – казва Драгана

Слушайте Драгана Миркович и Иван Зак в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация