НАСА събра Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм 09 април, 2024

НАСА събра Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм
Снимка: Форум Филм България

Скарлет Йохансон и  Чанинг Тейтъм се събраха, но не в живота, а на екрана за топсекретна мисия с драматични обрати, високи залози, разтърсващ хумор и неустоим чар. 

Остроумната и стилна комедия Покажи ми Луната ще ни отведе на вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на „Аполо 11“. 

Накратко - маркетинговият гений Кели Джоунс (Скарлет Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да „продаде“ Луната, получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на спътника на Земята като резервен вариант. Непоколебимият командир Коул Дейвис (Чанинг Тейтъм), обаче не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи. И обратното броене наистина започва...

Ексклузивният първи трейлър ни предлага поглед към наелектризиращия свят на филма, изпълнен с енергия, амбиция и любов с космически размери. С впечатляващи визуални ефекти, очарователни персонажи и безспорната химия между главните герои грабващата история обещава да ни отнесе в една нова галактика.  

Попадаме в сърцето на един от най-емблематичните моменти в човешката история с Покажи ми Луната от 12 юли само в кината. 

За още любопитни новини – слушай радио Веселина  – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация