Екшънът започва с Аргайл: Супершпионин от днес в кината 02 Февруари, 2024

Екшънът започва с Аргайл: Супершпионин от днес в кината
Снимка: Форум Филм България

Грандиозната продукция Аргайл: Супершпионин, режисирана от маестрото на хаоса Матю Вон (Шут в г*за!, Kingsman) и написана от магьосника на словото Джейсън Фюкс, обещава повече обрати и забавление от влакче в увеселителен парк и достатъчно екшън, че да завърти главата и на най-опитния таен агент. 

Ели Конуей е уединена авторка на поредица от шпионски романи, чиято идея за блаженство е нощ, прекарана у дома пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната ѝ книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със секретните действия на реална шпионска организация, спокойните вечери у дома остават част от миналото, а нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг.

В ново видео зад кадър впечатляващият звезден състав, който включва талантливите Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и Катрин О‘Хара, ни кани на вълнуващо бягство в свят, в който тайните не познават граници. Те вдъхват по несравним начин живот на една история, в която нищо и никой не е такъв, какъвто изглежда.   

Хороскоп Виж всички

Нотификация