Фотоконкурс в Търговище търси най-добрата снимка на „Добро сърце – красиво лице“ 28 март, 2024

Фотоконкурс в Търговище търси най-добрата снимка на  „Добро сърце – красиво лице“
Снимка: pxhere.com

Фотоконкурс на тема „Добро сърце – красиво лице“ организира Регионалното управление на образованието в Търговище

В четвъртото издание на конкурса за снимка с послание може да участва всеки ученик от V до XII клас с една снимка, придружена с кратък текст в Word формат, описващ идеята/посланието ѝ.

Темата „Добро сърце – красиво лице“ е подходяща за портретна фотография, както и за снимка, на която главните обекти са хора. Инициативата цели да стимулира изявите и да провокира учениците да покажат чрез фотографии гледната си точка за ценностите в живота. Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на електронния адрес на РУО-Търговище. Срокът за изпращане на снимка с послание е 25 април. Участниците ще бъдат оценявани от петчленно жури. А победителите ще бъдат обявени на 30 април.

А в Музейния образователен център на Регионалния исторически музей - Търговище, повече от сто ученици се потопиха в атмосферата на старите занаяти и се запознаха с техниките на тъкане. Децата са отнесли по домовете си изработените със собствените им ръце красиви български килимчета и черги, съчетали в себе си вълшебство от цветове и багри. 

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация