Лятото е по-близо с новото видео на община Бургас 26 март, 2024

Лятото е по-близо с новото видео на община Бургас
Снимка: pxhere.com

Община Бургас изготви най-новото си рекламно видео, което представя уникалните възможности за туризъм за дестинация Южно Черноморие. 

Рекламният клип обединява усилията на общините Бургас, Несебър, Поморие, Приморско, Царево и Малко Търново в създаването на единен туристически продукт, който ще рекламира региона и ще привлича чуждестранни туристи за Лято 2024. 

Бургас е представен като динамичен град с летен ритъм с възможности за активна почивка – независимо дали се търси плажа за отдих, разходка до остров Света Анастасия или полет с парапланер над Морската градина.

И другата добра новина от бургаския регион - за първи път у нас с помощта на дрон бяха монтирани светлоотразители по електропроводи на труднодостъпни места край Бургас. Основната цел на устройстватата е да опазят птиците от токов удар.

С 310 нови платформи за обезопасяване на гнезда, разположени на стълбове от електроразпределителната мрежа, ще посрещне щъркелите тази година "Електроразпределение Юг". Така общо монтираните платформи за предпазване живота на щъркелите oт 2009 г. възлиза на 3440. 

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация