Михаела Филева и Дара Екимова представят видео към дуетната си песен "Всичко е било за добро" 01 март, 2024

Михаела Филева и Дара Екимова представят видео към дуетната си песен
Снимка: Monte Music

 

 

Михаела Филева и Дара Екимова, две от най-актуалните дами в съвременната българска музика, зарадваха феновете си с видео към общата си песен "Всичко е било за добро". Парчето, включено в последния албум на Михаела "96", е с потенциал на тотален хит.

Симпатиите между двете певици са публично известни, а обединяването на талантите им в общ проект е очаквано музикално събитие. Още с излизането на албума „96“, слушателите определиха „Всичко е било за добро“ за любимо парче и предположиха, че съвсем скоро ще се радват на негова видео версия.

Режисьор на видеото е Бойко Щонов, който споделя: „Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете, и знам колко са прекрасни и поотделно. Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента, който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме.“

Ескпресивно, визуално привлекателно и изпълващо сетивата с красота, видеото съвършено приляга на актуалното звучене на „Всичко е било за добро“.

Слушай Михаела Филева и Дара Екимова в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация