Тино с нова самостоятелна песен - "Допаминова утопия" 02 ноември, 2023

Тино с нова самостоятелна песен -
Снимка: Марин Колев

Тино представи новата си самостоятелна песен "Допаминова утопия". Това е първата му песен след огромния успех на последните му два дуета с Дара Екимова и Графа.

Песента е написана на два континента, тъй като работата по нея започва преди участието на Тино в Сървайвър в началото на изминаващата 2023-та година.

"Това беше последното нещо, което написах преди да замина за Доминиканската република и единствената песен, която ми беше в главата по време на изолацията там", споделя Тино. 
"Моят добър приятел и китарист в моята банда Николай Кърджиев ми беше изпратил запис на изсвирена от него китарна партия и след като го чух, веднага седнах, написах първата част от текста и направих началния аранжимент на песента", допълва той.

Останалото "донаписва", когато е на острова на Отшелника, където няма на какво да пише и го прави "в главата си".

За видеото Тино избира да работи с режисьора Свилен Славов и оператора Виктор Добрев. Те са негови добри приятели от Варна, с които отново се събират след снимките на видеото към песента с Графа "Фиаско".

"Обикновено се включвам в творческата работа по визуализацията на музиката ми, но в случая напълно се доверих на Свилен, знаейки че ще сътвори нещо правилно", категоричен е Тино. "Свилен и Виктор са екип, който буквално прави магии", допълва той.

Видеото към песента "Допаминова утопия" вече е достъпно в YouTube.

Хороскоп Виж всички

Нотификация