Галина Димитрова и Николай Славеев: „Добре сте ни дошли“ 22 Февруари, 2024

Галина Димитрова и Николай Славеев: „Добре сте ни дошли“
Снимка: Ara Music

Галина Димитрова изненада почитателите на хубавата фолклорна музика с дует с Николай Славеев - „Родопския славей“.

Съвместната им песен „Добре сте ни дошли“ носи много празнично настроение.

Изпълнителката на Ara Music още през миналата година решила, че иска да направи общ проект с Николай Славеев. Фолклорният певец веднага откликва на идеята:

„Много държах да запиша дуетна песен с Николай Славеев, защото той е един от най-харизматичните изпълнители във фолклора. Изключително харесван и обичан е от поколения българи и съм много щастлива, че се съгласи да направим съвместен проект. Много се надявам „Добре сте ни дошли“ да се хареса на публиката и да стане неразделна част от всеки празник“, сподели Галина Димитрова.

Тя оставя изцяло на Николай Славеев да избере песен за дуета им, а той се доверява на композитора Димитър Милев, с когото работи от дълги години. За текста на „Добре сте ни дошли“ залага на Полина Дакова.

Видеоклипът е заснет в Банско. В него, освен двамата изпълнители, участват и талантливите сестри Ивана и Ивона Малчови – първите деца, на които подаде ръка фондацията на Галина Димитрова „Искам да пея фолклор“. В клипа се включват много техни роднини и близки, които правят въздействието още по-силно. Силно е присъствието и на ТФ „Веселие“ от село Микрево с художествен ръководител Любомир Мариански, на които е поверена хореографията.

Още любими български народни песни и танци - слушай в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация