Непредсказуема любовна история завладява кината от 12 януари 03 януари, 2024

Непредсказуема любовна история завладява кината от 12 януари
Снимка: Форум Филм България

Любовта си има собствен сценарий и той е по-секси от всякога! Този януари режисьорът на "Лесна, а?" и "По приятелски" Уил Глук ни кани на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм "Обичам да те мразя". 

В остроумната комедия виждаме номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини (Еуфория), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, в ролята на Беа, и Глен Пауъл, познат със запомнящото си участие в хитовия сериал Scream queens, в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка.  

Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед… докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия и решават да се престорят на двойка. Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи. 

Продукцията гарантира добро настроение и любовна история, която е почти толкова непредсказуема, колкото и забавна, а трейлърът на филма предлага поглед към шеметното и разведряващо пътешествие, което ни очаква. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация