Бандата на тролчетата атакува кината от днес 27 октомври, 2023

Бандата на тролчетата атакува кината от днес
Снимка: Форум Филм България

Шареният и динамичен свят на тролчетата се завръща от днес в кината с дългоочаквания филм на DreamWorks Animation Тролчета: Бандата се събира!

Най-новата част от любимия на малки и големи франчайз, известен със своите запомнящи се герои, мелодии и стоплящи сърцето истории, издига приключенията на съвсем ново ниво и обещава грандиозен музикален спектакъл.

Ново видео ни запознава с Блясъчко – най-малкия (или пък най-големия?) разкошен и остроумен член на колектива, който с лекота внася още повече смелост, стил и съобразителност в шеметната продукция. С нова доза хумор клипът загатва за част от това, което предстои, а именно – безброй уроци за живота, куража и може би дори любовта...

Начело на Тролчета: Бандата се събира са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол след успеха на Тролчета: Турнето, и продуцентът Джина Шай. 

Ролите на български озвучават Кръстина Кокорска – Криста, Момчил Степанов, Яница Маслинкова, Владимир Зомбори, Йоана Драгнева, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Константин Лунгов, Тодор Николов, Светломир Радев, Никола Попов, Иван Велчев и др. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация