Зоопаркът в Бургас организира празник с Дядо Коледа 24 декември, 2023

Зоопаркът в Бургас организира празник с Дядо Коледа
Снимка: Община Бургас

Дядо Коледа ще раздава подаръци на децата и животните в Зоопарк Бургас.

Ще има празнична обиколка из зоологическата градина, както и зоо викторина с подаръци за децата. Днес ще има и коледна томбола, като на входа на зоопарка всяко дете ще може да изтегли номер, с който да участва. В 14:00 часа ще бъдат изтеглени и обявени печелившите номера.  

От 10:00 до 17:00 часа, Дядо Коледа ще раздава лакомства и изненади на всички присъстващи деца. 

Организирани са и два конкурса. Първият е на тема „Зоо Коледа“, в който децата носят свои коледни рисунки с животни и ги пускат в пощенската кутия на Дядо Коледа, като на гърба на всяка рисунка трябва да бъдат посочени трите имена и възрастта на участника, както и телефон за връзка. Три от рисунките ще бъдат избрани чрез конкурс в официалните профили на Зоопарк Бургас, където победителят ще бъде определен. 

В конкурса за най-интересна снимка с Дядо Коледа могат да се включат както деца, така и цялото семейство. Снимките се публикуват в интернет, като задължително условие е да се отбележи Зоопарк Бургас. Три от снимките ще бъдат наградени. 

Зоопаркът в Бургас ще работи със зимно време, всеки ден от 8:00 до 17:00 часа, като по време на тридневната програма за деца до 14 години е вход свободен.

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация