Мария и нейната история през розови очила | Е12 09 ноември, 2023

Мария и нейната история през розови очила | Е12

Мария

Снимка: Радио Веселина

Любимата на поколения българи певица, определя, като най-силната си черта това че все още си остава онова 20-годишно момиче, което изгря на музикалната сцена. А умението й да носи и създава любов - като най-ценното си качество. Винаги позитивна в живота си, тя посреща и преминава през трудните периоди с розови очила. Те са символ на оптимизма, който носи и примера, който иска да дава на нейната дъщеря.

Мария нарича оттеглянето си от сцената, като „глупаво“ и „най-голямата грешка за целия й изминат път“, а, причината са „ситуации“ от личния й живот. Искренно се извинява на всички свои почитатели.

Спонтанна и емоционална, миньончето на поп фолка, което вдъхнови интернет потребителите с едни от най-култовите лафове коментира с „Ох, ужас! Но това съм аз.“ Гордее се с изминалия път и иска да я познават с музиката й, а не с личния й живот.

Най-ценните семейни послания, които е съхранила и предава на дъщеря си са - дисциплината, чистотата и вярата. През поседните години открива, че все по-често има нужда да се отбие в храм, за да благодари. За всичко, което е постигнала се е борила сама и знае колко е важно да цени думата „благодаря“.

Увлича се от астрологията и се заклева, че всичко случило й се досега е предречено.

Гледай в новия епизод на Vip Zona подкаст.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация