Who’s that girl? Доника, която мечтае за поп сцената, но избира пътя на поп-фолка 07 декември, 2023

Who’s that girl?  Доника, която мечтае за поп сцената, но избира пътя на поп-фолка

Доника

Снимка:

Племенницата на Галена разказва, че трудно е приела идеята да стане поп фолк певица, но подкрепата на леля й се оказва решаваща за това. На въпроса, повече ли й е помогно или й е попречило това, тя коментира, че има колкото плюсове, толкова и минуси, но въпреки, че я нарича своята втора майка, двете са много различни една от друга.

Щастлива е от избора си да започне музикалната си кариера на 23 годишна възраст, защото е наясно, че славата не влияе добре на всички, които бързат „да се вземат на сериозно“. Познава свои колеги, които се променят към по-лошо, а това може да им изиграе лоша шега. Оценява и държи на това, че трябва да си адекватен, реален и да работиш усилено на сцената.

Доника разкрива и подробности от личния си живот – за мъжа, който е вече две години до нея - бивш футболист и настоящ успешен бизнесмен.

Коментира и най-скандалния слух по неин адрес – порно клипче с момиче, което много прилича на нея. Въпреки стреса, който е изживяла, бързо се мобилизира и първото нещо, което прави е да предупреди семейството си. Получава много груби коментари в социалните мрежи, но се учи да не ги отразява.

Чуй още от разговора на Светлана с нея в цялото интервю.

Хороскоп Виж всички

Нотификация