Галин и Константин избухнаха с "Монопол" 03 ноември, 2023

Галин и Константин избухнаха с
Снимка: Instagram/Galin_music

Галин и Константин се събраха за "Монопол". Дуетното им парче е по музика на Dejan Kostic и Voyage, Rasta. Текстът пише Николай Гурманов, а аранжиментът е на Dejan Kostic и Никола Томов. 

Не мога да повярвам,че “МОНОПОЛ” е вече факт. ❤️ Не знаете колко трудно беше да не ви я пуснем още в мига, в който я записахме. Веднага щом чух тази песен, знаех,че няма по-подходящ човек, с който да я изпея освен @konstantin_official7. Вложили сме много енергия и се надявам и вие да си кажете “ егати яката песен” както си казахме и ние веднага щом я направихме. На мен вече е една от любимите ми.Благодаря на хората, които са я написали, на Константин, че се включи, на целия екип работил по видеото, сподели Галин. 

Видеоклипът е един своеобразен мини филм, в който участие взимат Екатерина Свечева /инфлуенсър, топмодел и студентка по PR/, актьорът Александър Димов, който познаваме като д-р Владов от хитовия сериал на Нова "Откраднат живот", Мистър България 2021 -  Виктор Русинов, Симеон Гавраилов и Ясен Попов. Режисьор е Виктор Антонов - RIKK, а оператор - Георги Марков. Сценарият за видеото е дело на Виктор Антонов-RIKK и Станислава Василева. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация