Галин представя "Така, така" 21 декември, 2023

Галин представя "Така, така"
Снимка: Георги Лозанов

Поп фолк певецът Галин избухна предпразнично с нова песен - "Така, така"

Така,така.... Новата ми песен е специален предколеден подарък за всички вас! Надявам се да ви хареса и да се забавлявате на МАХ, така както се забавляваха всички луди глави, които се съгласиха да се снимат във видеото. Благодаря им безкрайно! Още по-специални благодарности, на хората създали музиката, както и на всички останали, които работиха по нашата версия на песента , така Галин презентира новия си проект в социалните мрежи.

Купонджийското парче е по музика на албанеца Едлир Беголи, а текстът пишат Николай Гурманов и Васил Тръненски. Деян Асенов прави аранжимента. 
Забавното видео към "Така, така" събира на едно място популярни инфлуенсъри, сред които Ивка Бейбе, Кумбата, Маджунаки и др. Режисьор е Виктор Антонов - Рик, майсторските кадри са дело на Виктор Милушев.

Заедно с премиерата на новия си проект, Галин направи и равносметка за отиващата си 2023 г и благодари: 

...Благодаря на Бог за тази прекрасна музикална година, която имах и в която не спрях да обикалям България, за да се забавлявам заедно с всички ВАС🙏❤️ Благодаря, че ви има🙏Вие сте моя най-голям целогодишен подарък и за това нямаше как да ви оставя да празнувате без да ви предложа нещо избухващо🍾 Enjoy ✌️

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация