Запознайте се със Симона от Алфа мюзик | E11 24 октомври, 2023

Запознайте се със Симона от Алфа мюзик | E11

Випзона

Снимка: Радио Веселина

Младата фолк надежда Симона от лейбъла на Галин все по-уверено намира своето място в силно конкурентния жанр. Макар че е е крехка, суетна, понякога разсеяна в живота, тя е категорична, че винаги е много дисциплинирана на сцената. Обожава Бионсе и има куража да поиска нейната слава.

Симона разказа, че с музика се занимава от най-ранна детска възраст и е откритие на Галин, който й дава шанс да се занимава професионално с пеене и се превръща в нейния идол. Човек, на когото с лекота може да доверява най-личните тайни и да намира подкрепа и утеха, гръб, на който може да се опира.

С усмивка си спомня за първото си излизане на сцена в нощен клуб в София. С нея е Галин. Описва изживяването си като „уплашено малко коте“ и последвалия гаф, който я парализира, след като в момента, в който трябва да започне да пее, музиката спира. Паниката я завладява, но Галин я подкрепя и започват да пеят акапелно.

Казва, че е много разсеяна и вече отказва да поема организаторски ангажименти, след като резервира хотел в чужбина за концерт на Бионсе за същата дата, но на следващия месец и двете с Лидия остават на улицата в непознат град - уплашени и с много багаж.

Гледайте още интересни моменти от живота на Симона в Подкаста VIP Zona.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация