Шер издава първи коледен албум 10 октомври, 2023

Шер издава първи коледен албум

Шер

Снимка: Joshua McDonald

Феновете на Шер могат да разчитат на много весел, много ярък и много рокендрол празничен сезон тази година с официалното издаване на нейният много обсъждан нов албум – “Christmas”, който ще бъде достъпен на 20 октомври от Warner Records и излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

„Christmas“ е първият нов студиен албум на Шер от пет години насам, включва 13 песни – няколко празнични класики и четири оригинални. Освен това има списък с най-добри музикални звезди, включително Darlene Love, Stevie Wonder, Michael Bublé, Cyndi Lauper и Tyga.

„Никога не казвам това за собствените си записи, но наистина се гордея с този. Това е един от най-невероятните моменти в моята кариера“, коментира Шер.

 „DJ Play A Christmas Song“, първият сингъл, е написан от Sara Hudson (Dua Lipa, Katy Perry, Troye  Sivan) и нейния екип, който допринесе с четири нови песни за албума.

 Шер празнува и 25-ата годишнина от нейния мултиплатинен, спечелил Grammy - "Believe" с издаването на “Believe 25th Anniversary (Deluxe Edition)” на Warner Records.

Хороскоп Виж всички

Нотификация