Симона Загорова представя свой бенд и балкански микс 30 септември, 2023

Симона Загорова представя свой бенд и балкански микс
Снимка: Peter Bashlieff

Навръх 27-ия си рожден ден Симона Загорова представи свой бенд и нов проект - "Балкански микс". Ето какво написа певицата при премиерата:

В деня на моя 27-ми рожден ден искам да ви представя “SIMONA ZAGOROVA BAND” , един проект, който подготвихме с много труд. Радвам се да ви кажа, че все по-често ще можете да виждате на участия мен в комбинация с прекрасните ми музиканти. Днес ви представяме един микс от любими балкански песни, който направихме с много любов. Надяваме се да ви донесе много настроение и да ви хареса! Благодаря от сърце на всички постарали се за реализацията! Вие сте върхът!

В "Балкански микс" Симона Загорова събира шест популярни и обичани песни - "Дар от съдбата" на Жоро Любимеца, "Ледена кралица" на Глория, "Skase" на Stavros Livikos, "Няма" на Азис, както и песента на Sotis Volanis - "Poso mou leipei" и  "Show Biz" на Sabiani ft. Marseli & Shkendije Mujaj.

Аранжиментите на песните, изпълнени от Симона са на HiDuty, а в Симона Загорова Бенд влизат музикантите: пиано - Димитър Колев, китара - Евгени Желязков и Александър Първанов - тромпет. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация