Зендая отрече да е сгодена за Том Холанд 23 септември, 2023

Зендая отрече да е сгодена за Том Холанд

Zendaya

Снимка: БГНЕС

Зендая отрече да е сгодена за Том Холанд. Звездата от "Еуфория" се среща с него от три години и феновете предположиха, че двойката може би вече има по-сериозни отншения, след като неотдавна Зендая се появи с годежен пръстен.

В изтрита вече публикация в Instagram Story тя поясни: "Не мога да коментирам нищо. Публикувах снимката заради шапката си а не заради пръстена на дясната ми ръка, сериозно".

Наскоро Том призна, че е "късметлия" и че е намерил партньорка, която работи в същия бранш, защото могат да говорят за своя опит с взаимно разбиране.

Говорейки в подкаста "SmartLess", Том каза: "Късметлия съм, че имам в живота си човек като Зендая. Интересно е да си в романтична връзка с човек, който е в същата лодка като теб. Можеш да споделиш преживяванията си и всички подобни неща - а това е по-ценно от злато".

27-годишният актьор наскоро се пошегува, че няма харизма, и затова трябва да разчита на химията на екрана, за да накара Зендая да се влюби в него.

"Той каза пред BuzzFeed: "Щастлив съм и съм влюбен, така че нямам нужда от харизма".

Том твърди, че Зендая се е влюбила в него благодарение на дърводелските му умения. Запитан дали е обучен дърводелец, той каза пред UNILAD: "Дърводелството е нещо, което просто много ми харесва. Направих кухненската маса на майка ми, направих сам всички шкафове в спалнята си. Построих и малка къщичка за птици с дядо ми“.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация