Луда гръцка сватба превзе киното 10 септември, 2023

Луда гръцка сватба превзе киното
Снимка: Forum Film Bulgaria

Дългоочакваният филм  Моята голяма луда гръцка сватба 3 превърна кината в истински празник на семейството, културата и любовта.

Следвайки стъпките на оригинала от 2002 г. и неговото продължение от 2016 г., продукцията отново ни води на гости на шумното и очарователно семейство Портокалос. Този път шантавата фамилия поема на вълнуващо пътешествие до родната им Гърция, където се натъква на куп изненади. 

Когато татко Костас издъхва, той завещава едно последно желание, голямо колкото сърцето му – иска цялото семейство да посети родното му гръцко селце! Това се оказва нещо повече от пътуване, това е еднопосочен билет за семейна топлина и лудост в типичния за любимите ни герои стил. Куфарите се стягат, а паспортите са готови за не просто поредната ваканция, а за вихър от смях, любов и неочаквани обрати.

От Ния до Гърция: Специално видео зад кадър ни представя задължителните съставки за създаването на една класическа комедия.

Режисьорът и номинираната за „Оскар“ Ниа Вардалос умело улавя същността на семейните отношения, културата и непреходната сила на единството. Партнират ѝ Джон Корбет, Елена Кампурис, Андреа Мартин, Луис Мандилор, Джиа Каридис, Джоуи Фатоун, Лейни Казан и др. Продуценти са Рита Уилсън, Том Ханкс и Гари Гоцман. 

Хороскоп Виж всички

Нотификация