Бургас посвещава този уикенд на младите хора 19 август, 2023

Бургас посвещава този уикенд на младите хора
Снимка: Община Бургас

Любими певци, инфлуенсъри, актьори, влогъри и тиктокъри на новото поколение ще участват в Teen Boom Fest на Морска гара-Бургас.

Четвъртото издание на най-голямата младежка проява провежда мащабна кампания срещу насилието и агресията във всичките им форми. 

Инициативата е насочена към превенция на агресията, създаване на сигурна среда, формиране на култура на общуване сред малолетните и непълнолетните без насилие и без използване на езика на омразата. Основната цел е чрез положителни послания да бъде спрян физическият и психически тормоз сред подрастващите и да бъде провокирана позитивната енергия в тях.

„Елате на най-мащабните фен срещи в България и на най-вълнуващия концерт, за да се забавляваме заедно на 19 и 20- август, от 16.00 часа! Ще бъде епично!“, споделят организаторите на най-мащабното събитие от подобен характер.

Входът за събитието е напълно безплатен.

Също този уикенд Бургас за пореден път ще е домакин на единственото международно скейт състезание в България. В 9-то издание на Burgas Skate Open ще се включат майстори на дъската от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Аржентина, Швеция, Италия, Испания, Великобритания, Нидерландия, Колумбия и Бразилия. Състезанията ще се проведат в най-модерния у нас Скейт парк „Изгрев“.

Хороскоп Виж всички

Нотификация