Андреа със специално послание в „Повече от думи“ 18 юли, 2023

Андреа със специално послание в „Повече от думи“
Снимка: facebook/OfficialPageAndrea

Андреа представи новия си проект „Повече от думи“ и благодари на екипа си, с който са работили месеци и са вложили цялото си сърце и душа в него:

"За мен тази песен е много специална, защото я направих в труден за мен период от живота ми ! Когато баба ми си отиде ми беше много трудно да се изправя на крака, но тогава започнах да пея и музиката спаси живота ми ! Това, което искам да кажа е, че каквото и да става човек винаги трябва да намира сила и да открие пътя! С цялото си сърце се надявам да ви хареса!

П.П., както каза Фреди навремето “The show must go on“! 

Андреа, освен че е продуцент, участва активно и в реализацията на „Повече от думи“.

Заедно с Йорданчо Василковски – Оцко композират музиката, с Анастасия Мавродиева пишат текста, а с режисьора Станислав Христов - Стенли правят и видеоклипа. 

В него Андреа участва заедно с изключително талантливия модел Анже Мезан, който преди това е участвал в редица реклами на модния гигант “Армани”.

Снимка: Tibor Golob

Видеоклипът е истинско произведение на изкуството и разказва история за катарзиса на любовта, като Андреа преминава през различни емоционални фази на една връзка – от привличането и доверието до болезнения ѝ край.

Хороскоп Виж всички

Нотификация