Рита Ора се чувства притискана да споделя лични моменти в социалните мрежи 10 юли, 2023

Рита Ора се чувства притискана да споделя лични моменти в социалните мрежи

Rita Ora Taika Waititi

Снимка: БГНЕС

Рита Ора обвини социалните мрежи за липсата на дори и малка мистериозност около съвременните знаменитости. Певицата, която има 16 милиона последователи в Instagram, обсъди нарастващата популярност на платформи като Instagram, Twitter и TikTok през последните години. Тя вярва, че известните хора вече нямат личен живот, защото феновете знаят практически всичко за тях.

„Мисля, че мистерията е изчезнала“, каза Рита пред The Telegraph. „Няма как да видите огромни групи хора да се радват, когато известен човек се качи в кола, както от времето на Бийтълс, чието слизане от самолет е предизвиквало хиляди да дойдат да гледат на живо.“

32-годишната звезда не е непозната за социалните медии и редовно споделя снимки зад кулисите от изявите си на важни събития и публикува новини за музиката си, включително новия й албум You & I, който трябва да излезе на 14 Юли.

Рита, която има 2,6 милиона души, следващи акаунта й в TikTok, признава, че често се чувства под натиск да даде поглед към живота си на лоялната фенбаза.

„Сега хората могат да виждат какво правите през цялото време“, обясни тя. „Имате Instagram, TikTok и от вас зависи колко ще споделяте, но ако не го правите, хората си казват „За каква се мислиш?“

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация