Мадона с първо изявление след хоспитализацията, турнето започва от Европа 11 юли, 2023

Мадона с първо изявление след хоспитализацията, турнето започва от Европа

Madonna

Снимка: twitter.com/Madonna

Мадона направи първо изявление след хоспитализацията ѝ миналия месец заради тежка бактериална инфекция. 

В социалните мрежи 64-годишната кралица на поп музиката сподели селфи, на което изглежда много добре, както и послание с благодарност към феновете. Не пропусна и да даде информация за плановете си за турнето. 

“Благодаря ви за позитивната енергия, молитвите и пожеланията за оздравяването ми и думите, с които ме окуражавате. Усещам любовта ви. Възстановявам се и съм изключително благодарна за всичко, с което съм благословена в живота. 

Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата, беше за децата ми. Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам хората, които са си купили билети за турнето ми. Не исках да разочаровам и всички хора, които работиха неуморно заедно с мен през последните няколко месеца, за да създадем моето шоу. Мразя да разочаровам когото и да било. 

Сега съм се фокусирала върху здравето ми и върху това да укрепна и ви уверявам, че ще се върна при вас при първа възможност!  

Планът е да пренасрочим частта от турнето в Северна Америка и да стартираме през октомври от Европа.

Благодаря ви за загрижеността и подкрепата.

С обич, M."
 

Мадона трябваше да стартира световното си турне "Celebration" на 15-и юли от Ванкувър, Канада, но нейният мениджър обяви миналия месец, че тя е била приета в болница с тежка бактериална инфекция и плановете за концертите на този етап са сложени на пауза. 

Според източници на американските медии Мадона и нейният екип се надяват музикалната обиколка, с която тя иска да отпразнува 40-годишната си кариера, изпълнена с хитове, да може да стартира през октомври с вече насрочените дати в Европа. 

В неделя звездата беше забелязана на разходка в Ню Йорк

Хороскоп Виж всички

Нотификация