Пoли Генова за първи път с латино песен на испански 29 юни, 2023

Пoли Генова за първи път с латино песен на испански
Снимка: Орфей Мюзик

Поли Генова зарадва феновете си с нова лятна песен. Единствено по рода си, това е първото авторско парче, което Поли изпълнява на испански. Името му е „La Rumba“ и комбинира латино и регетон звучене.  

Горещите латино ритми на „La Rumba” се допълват от звездното участие на чилийския изпълнител Родриго Ейс. 

Той е и съавтор на текста, а песента Поли пише заедно naBBoo, с когото работят вече няколко години. Резултатът от съвместната им работа ще донесе на феновете много страст и луди танци, които гарантирано ще се превърнат в саундтрака им на лято 2023г. 

Впечатляващото видео към песента, режисирано от Вито Бонев, е мащабен проект, заснет в Тунис с международен екип от над 30 души. Част от кадрите са направени в пустинята Сахара, а заснемането им продължава от ранни зори до късно през нощта. 

Останалата част от видеоклипа на „La Rumba“ е снимана в стария град на Тунис. Доза екшън внасят професионални спортисти по паркур, които правят екстремни каскади по покривите на сградите в старата медина. 

С роля в продукцията се включа и тунизийската TikTok звезда Мащук, с над 1,2 милион последователи в социалната мрежа. На екраните си феновете ще видят взривоопасна комбинация, преплитаща латино музика, местната тунизийска култура и неповторимо парти настроение. 

След броени дни се очаква да бъде представен документален късометражен филм, в който самата Поли ще разкаже подробности около снимачния процес и това как се организира такава мащабна и вълнуваща продукция, която обединява две различни и перфектно допълващи се култури.

Днес Поли Генова беше на гости при Светлана във Вип Зона, за да представи "La Rumba". Ето какво разказа тя за парчето и за приключението да снимаш клип в Тунис в ефира на радио Веселина:


Хороскоп Виж всички

Нотификация