Мария Бакалова и "Пазители на Галактиката Vol.3" завладяват кината от днес 05 май, 2023

Мария Бакалова и
Снимка: Форум Филм България

От днес по родните киноекрани излиза третата част на дългоочакваният филм на Marvel  - Пазители на Галактиката Volume 3.

Сред част от актьорите, които се превъплъщават в главните роли са Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста, Брадли Купър, Вин Дизел и Мария Бакалова.

Номинираната за „Оскар“ българска актриса озвучава един от култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър.

Официалната премиера на филма се състоя в Холивуд, където присъстваше целия актьорски състав. Мария Бакалова беше придружавана от любимия й - Валери Григоров.

Пазители на Галактиката Volume 3 е емоционално преживяване не само за зрителите, но и за творческия екип.

В специално видео „Още един път с чувство“ Крис Прат ни отвежда зад кулисите на продукцията, където Джеймс Гън, продуцентът Кевин Файги и звездите Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън и Пом Клементиев разкриват интересни подробности за филма и за работата си по него, потвърждавайки максимата, че когато нещо наистина се „прави с чувство“, крайният резултат няма как да остави зрителите безразлични. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация