Платена публикация: 5-те най-стилни мъжки кецове 18 април, 2023

Платена публикация: 5-те най-стилни мъжки кецове

ccc.bg

Снимка: ccc.bg

Кецовете изминаха дълъг път от "просто спортни обувки" до превръщането им в основен моден артикул в мъжкия гардероб. Кецовете са не само удобни, но и добавят нотка стил към всяко облекло. В тази статия ще разгледаме петте най-стилни мъжки кецове на марките Vans, Converse, Lanetti, Mustang и Tom Tailor, заедно с някои интересни факти и история за тези марки.

Vans - любимата марка на скейтърите

Vans е популярна американска марка за мъжки кецове, основана през 1966 г. от Пол Ван Дорен. Vans е класическа скейт обувка. Кецовете на марката се отличават с емблематичния страничен дизайн с ивици и издръжлива платнена горна част. Кецоете на Vans се превърнаха във вечна класика и са любими сред скейтърите и любители на кецове. Те са носени от много известни личности, включително Риана, Кендъл Дженър и Джъстин Бийбър.

Интересен факт: Vans бяха първите кецове, които включваха вече емблематичната странична лента на марката.

Converse - вечна класика

Converse е американска компания за обувки, основана през 1908 г. Мъжките кецове Converse бързо се превръщат в популярен стил обувки. Те разполагат с платнена горна част и гумена подметка. През годините кецовете на Converse се превърнаха в основен моден елемент и са били носени от много известни музиканти и актьори, включително Кърт Кобейн, Елвис Пресли и Джеймс Дийн.

Интересен факт: Моделът Chuck Taylor на Converse е кръстен на професионален баскетболист Чък Тейлър, който е помогнал за дизайна и рекламата на обувката.

Lanetti - висококачествените кецове

Lanetti е полска марка обувки, основана през 2003 г. Lanetti произвеждат  стилни мъжки кецове, които се отличават с кожена горна част и гумена подметка. Обувката е с минималистичен дизайн, което я прави идеална както за ежедневни, така и за официални поводи. Lanetti е чудесен избор за мъже, които искат стилни кецове, които могат да се носят навсякъде.

Интересен факт: Lanetti е известен със своите висококачествени обувки, които са изработени от най-добрите материали и майсторска изработка.

Mustang - марка с дълга история

Mustang е немска марка обувки, основана през 1932 г. Кецовете на Mustang са модерни и се отличават с платнена горна част и гумена подметка. Обувката има винтидж визия, която е идеална за мъже, които искат да добавят ретро усещане към стила си. Мъжките кецове Mustang са удобни и стилни и могат да се носят с дънки или къси панталони.

Интересен факт: Mustang е семеен бизнес, който произвежда обувки повече от 80 години.

Tom Tailor - винаги в крак с модата

Tom Tailor е немска модна марка, основана през 1962 г. Кецовете Tom Tailor са стилни и удобни и са подходящи за мъже, които искат да имат малко по-небрежен вид. Кецовете им са с текстилна горна част и гумена подметка. Предлагат се в различни цветове и дизайни, така че има чифт за всеки вкус.

Интересен факт: Tom Tailor е известен със своите висококачествени дрехи, обувки и аксесоари, вдъхновени от последните модни тенденции.

Хороскоп Виж всички

Нотификация