Три жени спасяват Земята в Капитан Марвел 2 12 април, 2023

Три жени спасяват Земята в Капитан Марвел 2
Снимка: Форум Филм България

Един от най-могъщите Отмъстители, Карол Данвърс (Бри Ларсън) се завръща през ноември в продължението на Капитан Марвел – първият филм в киновселената на Марвел с жена в главната роля.

Първият трейлър на Капитан Марвел 2 ни уверява, че наред с драматичната история и  вълнуващата мистерия, амбициозната продукция, режисирана от Ниа ДаКоста, ще предложи на зрителите и много хумор и забележителен екшън, които не отстъпват на най-големите филми от забележителната киновселена на Марвел.   

В Капитан Марвел 2 съдбата и силите на Данвърс се оказват необяснимо преплетени с тези на Моника Рамбоу (Тейона Парис) – дъщерята на нейната приятелка и колега пилот Мария Рамбоу и Камала Кан (Иман Велани) – познатата от сериала Ms. Marvel тийнейджърка мутант, която идолизира Капитан Марвел. 

Напълно необяснимо и без значение от мястото, на което се намират, Данвърс, Рамбоу и Кан започват физически да разменят местата си всеки път когато използват силите си. За да разкрият причината за странната ситуация, те разчитат на борещия се със собствените си демони Ник Фюри (Самюъл Л. Джаксън). А отговорът на загадката разкрива опасност, каквато Земята не е срещала до момента. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация