Ансамбъл Пирин представя най-новия си концерт-спектакъл в Пловдив на 23 април 10 април, 2023

Ансамбъл Пирин представя най-новия си концерт-спектакъл в Пловдив на 23 април

Ансамбъл Пирин

Снимка: Радио Веселина
Ансамбъл Пирин представя най-новия си впечатляващ концерт-спектакъл в Пловдив на 23 април (неделя) в комплекс СИЛА. Насладете се на един завладяващ сетивата концерт с майсторските изпълнения на ансамбъл "Пирин" - Благоевград. Уникална феерия от танцови, музикални и хорови изпълнения ще ви потопят в магията на българския фолклор, докосвайки душата и сърцето ви.
 
Професионален фолклорен ансамбъл "Пирин" е един от трите най-големи, най-известни и най-атрактивни в България, като със своите изпълнения е прославил родината ни по целия свят. Aнсамбъл ”Пирин” е изнесъл над 10 000 концерта пред повече от 7 милиона зрители у нас и в над 60 страни по всички континенти на света.
 
В концерта участие ще вземaт един от най-талантливите родопски гайдари Веселин Козарев и негови колеги гайдари, както и певицата Виктория Ангелова, които ще поднесат емблематични родопски изпълнения.
 
На 23 април в зала „Сила“ в Пловдив ви очаква едно незабравимо преживяване!
 
В продажба са билети с промоционални цени от 19, 21, 23, 25, 27, 37 лв. в отделните сектори до изчерпване на определените количества!
Вижте ТУК откъде можете да се сдобиете с билети. НО... Радио Веселина също дава възможност да спечелите билети за концерта на Ансамбъл Пирин. Подробностите следете в ефир от 10 до 13 април, и във Facebook страницата на радиото - от 13.04 до 18.04.2023

Хороскоп Виж всички

Нотификация