Две интересни събития и нощно каране на Витоша 15 март, 2023

Две интересни събития и нощно каране на Витоша
Снимка: www.race-series.com

Въпреки топлата и безснежна зима, сезонът на Витоша продължава, а тази седмица предстоят и две интересни събития! 

На 16-ти март, по време на нощното каране ще се проведе второто поредно издание на традиционната  „Ladies night”, което беше планирано за дамския празник на 8-ми март, но поради неблагоприятните метеорологични условия бе отложено и ще се проведе този четвъртък от 18:30 на писта Витошко Лале 1. 

Със събитието ще бъде възобновено и нощното каране, което бе временно преустановено поради топлото време и неблагоприятните условия. 

Застудяването през изминалата седмица позволи пускането на снежната инсталация и производството на нова порция сняг, а по прогноза в следващите дни се очакват снеговалежи и ниски температури, които ще позволят работата на вечерната писта, която ще бъде отворена от 16-ти до 18-ти март включително, a при подходящи условия ще работи отново и другата седмица. 

На 16-ти, по време на „Ladies Night“, картата за вечерно каране за дамите ще бъде на специална символична цена, а в бара на финала на пистата всички скиорки и сноубордистки ги очаква специален комплимент от домакините. 

На 19-ти март, неделя предстои едно много интересно събитие – първото издание на “Витоша Freestylerz”, което ще се проведе във Витоша Сноупарк на Меча поляна от 10:00 да 15:00 часа.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация