Забавления и спортни предизвикателства за малки и големи на Меча поляна 16 март, 2024

Забавления и спортни предизвикателства за малки и големи на Меча поляна
Снимка: Витоша Freestylerz

Тази събота и неделя, 16-17 март, ще се проведе третото поредно издание на „Витоша Freestylerz”, а домакин на събитието е Витоша Сноупарк на Меча поляна. Много забавления и различни спортни предизвикателства ще има през целия уикенд на място и всеки е добре дошъл.

Събитието е с развлекателен характер и има за цел да промотира фрийстайл ски и сноуборд дисциплините сред широка аудитория. Тази година програмата е разделена на два дни с различни активности за малки и големи.

В съботния ден (16 март) момичетата от екипа на „Wildberries” ще организират безплатен уъркшоп – обучение за жени и деца с първи стъпки в свободен стил ски и сноуборд дисциплините. Всички желаещи, които разполагат със собствена екипировка, могат да се включат директно на място.

В неделния ден (17 март) е основната част от програмата на „Витоша Freestylerz” 2024. Малки и големи фристайл скиори и сноубордисти от цялата страна ще се включат в различни атрактивни предизвикателства в парка, демонстрирайки своите умения.

Организаторите канят всички, решили да прекарат неделния ден в планината, да се разходят до Меча поляна. Там те ще могат да се насладят на атрактивните трикове на скиорите и сноубордистите, както и да усетят част от емоциите и адреналина на участниците.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация