Торино и Пашата се събраха с Kyriacos Georgiou за първия си международен проект 08 март, 2023

Торино и Пашата се събраха с  Kyriacos Georgiou за първия си международен проект
Снимка: facebook/torinolatino

Torino & Pashata издават мега колаборация с гръцката звезда Kyriacos Georgiou - Gucci Forema (в пр. Gucci рокля).  

Песен #6 от предстоящия албум на латино кралете е адаптация на известния хит на Giorgos Mazonakis - To Gucci Forema. 

Сингълът е комбинация от тежкарски бийт, остроумни рими и супер познато звучене. Това е първата международна колаборация на Torino & Pashata, и то с един от най-познатите гръцки изпълнители по нашите ширини - Kyriacos Georgiou. 

В песента артистите умело си подават топката от български към гръцки и за пореден път показват приемствеността между балканските култури. Под заглавието Gucci Forema (Gucci рокля) пък се крият темите за любов, меркантилност, лъст, искреност и още много, оставени на интерпретацията на слушателя и зрителя.

"Не сте чували нещо такова от нас. Не знам дали и някога ще чуете отново. Този проект за нас с една дума е - дързък." - каза Torino по повод премиерата. Pashata добавя: "Първи сингъл с чуждестранна звезда, първи снимки на видеоклип в толкова тежки условия (-10 градуса край язовир Доспат), първа промяна в общоприетото ни звучене - с толкова дързост на едно място вярваме, че поставяме началото на серия от балкански и европейски колаборации в нашето творчество."

Зад музиката и текста стоят оригиналния творец на произведението - популярния гръцки хитмейкър Foivos Tassopoulos, заедно с родния любимец Иван Тишев и самите Torino & Pashata. Видеото, снимано във впечатляваща кино стилистика, е дело на отново набиращия инерция в средите видеограф - Ники Котич. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация