Ива Давидова с първи коментар за развода си само пред радио Веселина 24 Февруари, 2023

Ива Давидова с първи коментар за развода си само пред радио Веселина
Снимка: Радио Веселина

Ива Давидова, която стартира музикалната си кариера в „Студио Веселина“ преди 20 години, за първи път коментира скандалните разкрития около втория си развод. 

Тя гостува във Вип зона по радио Веселина и със сълзи в очите си разказа, че е била поставена в тази ситуация. За да запази самочувствието и достойнството си на жена и най-вече спокойствието на дъщеря си, е подала молба за развод. 


Всичко се случва преди година, когато получава съобщение от любовницата на съпруга си и от този момент животът й се преобръща. Ива потвърди, че за нейно най-голямо съжаление всичко, което излезе в медиите, като факти е вярно. Годината, която изпрати е била най-трудната и се надява на ново начало. Към днешна дата съпругът й не вижда дъщеря им, от което тя много страда. Въпреки всички скандални моменти Ива няма да напада и обижда съпруга си, защото преди всичко той е баща на детето й.

Това е втория развод за фолклорната изпълнителка, първия приключва „достойно и с приятелство“.

Тази година Ива Давидова ще отбележи 20 години професионална кариера, като  вече е започнала с организацията на мащабното събитие.  

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация