Русе търси най-възрастното семейство и най-романтичното предложение за брак 07 Февруари, 2023

Русе търси най-възрастното семейство и най-романтичното предложение за брак
Снимка: pxhere.com

Община Русе се включва в инициативите по случай Международната седмица на брака –от  7 до 14 февруари.

По традиция общинската администрация ще потърси най-възрастната женена двойка, която ще получи специално поздравление от кмета Пенчо Милков за своята дългогодишна отдаденост.

В периода 7-13 февруари /в работните дни/ двойките, желаещи да сключат брак, ще бъдат венчани от заместник-кмета Златомира Стефанова в залата за бракосъчетания на адрес пл. „Свобода“ 6.  А на 14 февруари лично русенският кмет ще ръководи церемонията. 

Община Русе обявява и конкурсът за най-романтично предложение за брак. В него могат да се включат женени двойки, които живеят на територията на общината. В кратък текст те трябва да разкажат как са се сгодили, да приложат  снимка от предложението за брак, ако нямат, може и снимка от сватбата на двойката.

Записването за конкурса ще продължи до 9 февруари /четвъртък/, като желаещите да се включат могат да изпратят необходимата информация на имейл pr@mayor-ruse.bg. Специално жури ще избере най-оригиналните предложения за брак, които ще бъдат обявени публично на 14 февруари, а победителите ще бъдат поканени в Община Русе, където ще получат своите награди.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация